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The Future of Food 2021 Mini-Series on Food Provenance with David Psomiadis

Interview with David Psomiadis hosted by John G. Keogh “The Future of Food 2021” - Mini-Series on Food Provenance

  • The real value of proving provenance
  • Challenges in food provenance
  • Provenance databases
  • What is provenance?

Webinars • Oct 04, 2023

Noch verfügbar on demand: 2023 Food Safety Briefing

Das diesjährige Food Safety Briefing steht unter dem Motto Wissenschaft und Daten - mit vier speziellen Gastexperten vom Mars Global Food Safety Center, der Food Standards Agency, Unibloc und Imprint Analytics, die ihr Wissen weitergeben.

Food Fraud - an organized crime?

Interessante Dokumentation über Lebensmittelbetrug (Englisch) von Bénédicte Delfaut, erstmals veröffentlicht 2021, Java Discover

Articles • Mar 02, 2023

Karrieren von Frauen in technischen Berufen

Wie ist es, als Qualitätsmanagerin in einem Labor zu arbeiten? Video einer österreichischen Initiative, die Mädchen und jungen Frauen die vielen Möglichkeiten der Studienwahl jenseits klassischer Rollenklischees aufzeigt.

CBI Masterclass: Food fraud (Part II)

CBI Masterclass: Food Fraud (Part II), Center for promoting imports (CBI) funded by Ministry of Foreign Affairs The Netherlands, 2021 CBI, Guest speaker: David Psomiadis (PhD) from Imprint Analytics GmbH, Moderator: Louke Koopmans

Mitigating the risk of seafood fraud

Webinar on demand with David Psomiadis from Imprint Analytics, supported by SGS for food quality, integrity, safety, supply chain and regulatory compliance professionals.

Expanding from food fraud surveillance to the detection of unknown risks in the supply chain

Webinar on demand with David Psomiadis from Imprint Analytics, supported by SGS for food quality, integrity, safety, supply chain and regulatory compliance professionals.

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